Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο! Η Γουότφορντ στην οποία και ανήκει ο 20χρονος φορ, έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της πως ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον "δικέφαλο του βορρά", με την συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς!

Οι "ασπρόμαυροι" τον προορίζουν για την δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ενώ o ίδιος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα εντωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β'!

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ουρτάδο στον ΠΑΟΚ

Στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο ο οποίος θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του "δικεφάλου του βορρά", σε μια κίνηση με φόντο το μέλλον. Ο δανεισμός του από την Γουότφορντ περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς και έτσι αν οι Θεσσαλονικείς μείνουν ικανοποιημένοι με την απόδοση του θα έχουν την δυνατότητα να τον αποκτήσουν κανονικά με μεταγραφή.

Ο 20χρονος στράικερ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του τον Ιανουάριο του 2023 όταν και μεταπήδησε στην Αγγλία για λοαγριασμό της Γουότφορντ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρεάλ Καρταχένα. Ο νεαρός φορ είναι 20 φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Κολομβίας με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στο πρόσφατο Copa America Κ20

Με το εθνόσημο έχει πανηγυρίσει τρία γκολ, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει δοθεί δανεικός τρεις φορές και συγκεκριμένα στις Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Νιού Γιορκ και Γκίλινγκχαμ.