Έτοιμη για μία τεράστια ενίσχυση εκ των έσω είναι έτοιμη η Νιουκάστλ. Η ομάδα της Premier League περιμένει να ολοκληρωθεί ο δεκάμηνος αποκλεισμός του Σάντρο Τονάλι και να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ενισχύοντας τις "καρακάξες".

Επιστρέφει μετά από 10 μήνες στην Premier League ο Τονάλι

Για λίγο ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουν οι οπαδοί της Νιουκάστλ για να δουν ξανά στο γήπεδο και την ενεργό δράση τον Σάντρο Τονάλι. Ο Ιταλός μέσος είχε τιμωρηθεί με δεκάμηνο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο λόγω παράβασης των κανονισμών.

Η τιμωρία προήλθε λόγω του στοιχηματισμού την περίοδο που φορούσε τη φανέλα της Μίλαν στη Serie A. Αναγκαστικά ο Τονάλι πήρε την απόφαση να αποδεχθεί τι είχε κάνει και έμεινε εκτός γηπέδων, ενώ οι "καρακάξες" είχαν δώσει 64 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Αγωνίστηκε μόλις σε 12 παιχνίδια με τη φανέλα της Νιουκάστλ την περσινή σεζόν και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους για να ξεπληρώσει τη στήριξη που του έδειξαν. Η τιμωρία ολοκληρώνεται στις 28 Αυγούστου και ο Ιταλός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Θα αναγκαστεί ναι μεν να χάσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League, αλλά αναμένεται να βρει γρήγορα ρυθμό, καθώς μπόρεσε σε κάποια φιλικά προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών να βρει κάποια αγωνιστικά λεπτά και να ανεβάσει τόσο τη ψυχολογία όσο και την ετοιμότητα του.