Από το... πουθενά σοβαρά μπλεξίματα για τον Λαμίλ Γιαμάλ. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έμαθε πως ο πατέρας του βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από αγνώστους σε πάρκινγκ.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ

Ο Μουνίρ Νασραουί βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι από άγνωστους στο πάρκινγκ της πόλης Ματαρό. Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τα τελευταία νέα είναι θετικά.

Ο Νασραουί όπως ισχυρίστηκε μέσω των social media του γιου του είναι σε καλύτερη κατάσταση και ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως τελικά οι άνθρωποι που του επιτέθηκαν δεν ήταν ακριβώς άγνωστοι.

Σύμφωνα με τη "La Vanguardia", πιστεύεται πως ο Νασραουί είχε έρθει σε διαπληκτισμό με ανθρώπους στους δρόμους ενώ έβγαζε το σκύλο του βόλτα, με αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες να καταλήξει στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Μέχρι στιγμής τρία άτομα έχουν συλληφθεί από την ισπανική αστυνομία, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία. Στη ανάρτηση του στα social media ο πατέρας του Γιαμάλ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστώ όλους για την ενθάρρυνση, τώρα είμαι καλύτερα, μία μεγάλη αγκαλιά σε όλους".