Πριν περίπου 4,5 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο θρύλος του NBA ακόμη και μετά το θανατό του συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Έχουν περάσει οκτώ έτη μετά την τελευταία φορά που πάτησε στο παρκέ ο "Black Mamba" και η ζακέτα που φορούσε πουλήθηκε για 336 χιλιάδες δολάρια.

Πουλήθηκε η ζακέτα που φορούσε ο Κόμπι Μπράιαντ στο τελευταίο του παιχνίδι στο NBA

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φιλάθλους του μπάσκετ. Ο θρυλικός άσος έχει αφήσει ανεξίτηλο το όνομα του στο NBA και στο τελευταίο του παιχνίδι στις 13 Απριλίου του 2016 σκόραρε 60 πόντους κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα φορούσε μία ζακέτα, η οποία μάλιστα πωλήθηκε για 336 χιλιάδες δολάρια μετά από δημοπρασία. Υπήρξαν 25 προσφορές και ο τυχερός που το κέρδισε θα έπρεπε να πληρώσει... ακριβά για να βάλει στη συλλογή του ακόμη ένα έκθεμα του Κόμπι.

Δεν είναι το πρώτο κομμάτι του Κόμπι Μπράιαντ που έχει πουληθεί από εκείνη την ημέρα, στην οποία ο Κόμπι φρόντισε να δώσει στο κοινό των Λος Άντζελες Λέικερς το "Last Dance", για να τον θυμούνται όπως ακριβώς θα ήθελε σαν... νικητή!