Με ευρωπαϊκό τρόπαιο ξεκινάει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τη "Βασίλισσα" να επικρατεί με 2-0 της Αταλάντα. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά το τέλος της αναμέτρησης αποθέωσε τον Γάλλο συμπαίκτη του για την εμφάνιση του.

Αποθεώσε το συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ ο Μπέλιγχαμ

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν αναμφισβήτητα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος μέσος στην πρώτη του χρονιά στους "μερέγχες" κατάφερε να κατακτήσει το Champions League και τη La Liga, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3fxbbyn5czl)
Τη "λάμψη" του πλέον αναμένεται να... κλέψει ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεχώρισε. Πέτυχε το δεύτερο γκολ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Αταλάντα και ουσιαστικά "σφράγισε" τον τίτλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3fx56qy0q8h)
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπέλιγχαμ ήταν εντυπωσιασμένος από τον συμπαίκτη του και τον αποθέωσε στις δηλώσεις του αναφέροντας: "Το να παίζεις μαζί του είναι εξαιρετικό. Το βρήκα ήδη εξαιρετικό. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί του".

Βλέπω όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού του από κοντά. Την ταχύτητα, την ποιότητα, το παιχνίδι του χωρίς μπάλα, την ηγεσία και το mentality που βγάζει στην επικοινωνία του! Δεν έχω αρκετά λόγια να μιλήσω γι' αυτόν πραγματικά!"