Έντονα συναισθηματικά φορτισμένο ήταν το κλίμα πριν από τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με τη Νόα για την μεταξύ τους ρεβάνς στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, όταν και οι παίκτες της "Ενωσης" απέτισαν φόρο τιμής στην μνήμη του εμβληματικού φιλάθλου, Νίκου Ξηροκώστα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή και βύθισε σε βαρύ πένθος την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gnmh570cgh)
Το πέταλο των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ κοσμεί μια φωτογραφία του Νίκου Ξηροκώστα που ήταν πάντα εκεί, σε χιόνια και βροχιές στο αναπηρικό του καροτσάκι δίνοντας το δικό του παλμό για την αγαπημένη του ομάδα. Ο ίδιος αποτελεί ένα σύμβολο για την οικογένεια της "Ένωσης" και ένας από τους φιλάθλους που άφησαν μοναδικό στίγμα στο οπαδικό κίνημα με την στήριξη και την ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3go1sex7fah)
Οι παίκτες της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν στο πέταλο όπου και άφησαν μια ανθοδέσμη στο άδειο αναπηρικό καροτσάκι του Νίκου Ξηροκώστα το οποίο "ράγισε" καρδιές στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου η ΠΑΕ ετοίμασε και ένα βίντεο με τον Νίκο Ξηροκώστα να δίνει το... σύνθημα στην εξέδρα. Φυσικά, κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ το όνομα του δονούσε όλη την "OPAP Arena"!

karotsaki_ksirokwstas
nikos_ksirokwstas
paiktes_aek
zuber_ksirokwstas