Το βράδυ της 15ης Αυγούστου, η ΑΕΚ έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της. Το χειρότερο σενάριο αποκλεισμού για την "Ένωση" έχει δίπλα το όνομα της Νόα, μιας ομάδας που ιδρύθηκε το 2017 και κατάφερε κόντρα σε έναν αντίπαλο με το μέγεθος της ΑΕΚ να πανηγυρίσει την σπουδαιότερη πρόκριση στην ιστορία της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gqvlyr6thd)
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην "OPAP Arena" στη ρεβάνς που σήμαινε τον βαρύ αποκλεισμό των "κιτρινόμαυρων" έφερε τις περισσότερες δοκιμασίες που έχουν ακουστεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους εκφράζοντας την δυσαρέσκεια και την πίκρα τους για τον πρόωρο αποκλεισμό στο Europa Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gr3i72v73l)
Οι παίκτες δε, προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι μόλις τελείωσε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, με κεφάλια σκυμμένα και ψυχολογία στα... πατώματα. Αν και κατευθύνθηκαν στον κόσμο για να τους χειροκροτήσουν για την υποστήριξη τους, αυτό που εισέπραξαν ήταν το.. γιουχάρισμα. Στο τέλος έκαναν μια αγκαλιά όλοι ενωμένοι΄μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα προσπαθώντας να συσπειρωθούν ενόψει της συνέχειας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gr6c3z77r5)
Το "παγωμένο" βλέμμα του Αργεντινού τεχνικού μετά τη λήξη φωτογράφιζε τον χειρότερο επίλογο της ομάδας του στις φετινές της ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τις οποίες αποχωρεί άδοξα και πλέον καλείται να βρει το αντίδοτο για την... επόμενη μέρα. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου μπορεί να ήταν γροθιά στο... στομάχι αλλά και η μεγάλη αλήθεια για το τι συνέβη.

Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκε και ένταση μεταξύ παικτών και ιθυνόντων. Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Ματίας Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές της Νόα είχαν σύρραξη μπροστά από τη φυσούνα, ενώ ο προπονητής των Αρμένιων σταμάτησε τις δηλώσεις του στην Cosmote TV για να μπει και αυτός στον... χορό της σύρραξης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gr844ry5up)