Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μία ανάσα από μία σπουδαία πρόκριση αλλά δε τα κατάφερε και θα βρεθεί στα Playoffs του Conference League. Η Σάμροκ Ρόβερς έκανε σπουδαία ανατροπή και θα βρει μπροστά της για την είσοδο στο League stage του Europa League τον ΠΑΟΚ.

Με τη Σάμροκ Ρόβερς στα Playoffs του Europa League ο ΠΑΟΚ

Παρά την εντυπωσιακή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Άγιαξ και έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League. Στα Playoffs του Conference League τα πράγματα θα είναι εξίσου δύσκολα για τους "πράσινους" που θα αντιμετωπίσουν τη Λανς.

Από την άλλη, η Σάμροκ Ρόβερς έκανε μία απίστευτη ανατροπή στην Ιρλανδία απέναντι στην Τσέλιε, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση για τα Playoffs του Europa League. Στο δρόμο της θα βρει τον ΠΑΟΚ με τον ηττημένο να συνεχίζει στο Conference.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε μέσα από τα... χέρια της την πρόκριση για τη συνέχεια στο Champions League, αλλά ένα γκολ στο 96ο λεπτό έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και πλέον ο μοναδικός της στόχος είναι η είσοδος στο League stage του Europa League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των Playoffs του Europa League 

Δυναμό Μινσκ - Άντερλεχτ
Γιαγκελόνια - Άγιαξ
Λουντογκόρετς - Πετροκούμπ
Λουγκάνο - Μπεσίκτας
ΛΑΣΚ Λιντζ - Στεάουα Βουκουρεστίου
Ρίγα - ΑΠΟΕΛ
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάτσκα Τόπολα
ΠΑΟΚ - Σαμροκ Ρόβερς
Φερεντσβάρος - Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Μόλντε - Έλφσμποργκ
Μπράγκα - Ραπίντ Βιέννης
Βικτόρια Πλζεν - Χαρτς