Ο Ολυμπιακός μετρά... αντίστροφα για την πρεμιέρα του στη Super League, με την πρώτη δοκιμασία των "ερυθρόλευκων" να περνά από το... Πανθεσσαλικό, εκεί όπου θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Βόλο για την 1η αγωνιστική. Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με μία σημαντική απουσία, καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε άτυχος στην προπόνηση και χτύπησε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Νοκ άουτ από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Βόλο ο Ρέτσος

Μπορεί η νέα σεζόν να ξεκίνησε... ιδανικά για τον Παναγιώτη Ρέτσο που ανανέωσε μέχρι το 2028 με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο αγωνιστικό η ατυχία τού... χτύπησε την πόρτα! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δέχθηκε χτύπημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το ματς πρεμιέρας με τον Βόλο. 

Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για μικρή κάκωση στο γόνατο και οι Πειραιώτες έκριναν πως είναι ορθό να τον προφυλάξουν για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω και έτσι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα στραφεί σε άλλες λύσεις προκειμένου να καλύψει το κενό του στο κέντρο της άμυνας.

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του 26χρονου στόπερ είναι ο Ζουλιάν Μπιανκόν και ο Ανδρέας Ντόι, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού και να πλαισιώσει τον Λορέντσο Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, θέση βασικού αντί του Ιταλού αμυντικού διεκδικεί και ο Νέλσον Άμπι και πλέον μένει να φανεί σε ποιους παίκτες θα καταλήξει ο Μεντιλίμπαρ, που θέλει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να ξεκίνησει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.