Ιστορικής σημασίας είναι η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό! Μια χρονιά-ορόσημο που ο "ερυθρόλευκος" σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και οι δράσεις της ομάδας του Πειραιά για τον έναν αιώνα ζωής του είναι εντυπωσιακές! Οι Πειραιώτες αφού λάνσραραν το επετειακό τους έμβλημα, την επετειακή τους φανέλα με την προσθήκη του... πέμπτου αστεριού μετά τη θρυλική κατάκτηση του Europa Conference League, προχώρησαν και στα αποκαλυπτήρια του νέου τους υπερσύχρονου πούλμαν.



Το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια... κόβει την ανάσα!

Ένα υπερσύχρονο πούλμαν θα μεταφέρει την αποστολή του Ολυμπιακού και φυσικά η συμπλήρωση των 100 χρόνων και η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου οδήγησαν τους "ερυθρόλευκους" σε κάτι το... ξεχωριστό! Το λεωφορείο, με δυναμικό και απαράμιλλο στυλ, με πινακίδα κυκλοφορίας 1925, κοσμεί το νέο λογότυπο του Θρύλου με τα πέντε αστέρια, το λιοντάρι, αλλά και το σήμα με την κατάκτηση του Europa Conference League!



Το "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε" δίνει το... σύνθημα για μεγάλα πράγματα, ενώ το εσωτερικό του πούλμαν "κόβει" την ανάσα. Ένα ειδικά διαμορφωμένο και άνετο σαλόνι, δερμάτινα καθίσματα, γυάλινη οροφή κατασκευασμένη από ειδικό τζάμι και συστήματα νέας προηγμένης τεχνολογίας σε ασφάλεια.

poulman_9
poulman_10
poulman_1
poulman_2
poulman_3
poulman_4
poulman_5
poulman_6
poulman_7
poulman_8