Συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε ο Νίκολα Γιόκιτς! Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου ο σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς έγινε... viral όταν και γλέντησε με την... ψυχή του το επίτευγμα με το εθνόσημο καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες μπύρας μετά την απονομή ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί στον ιππόδρομο δίπλα στα αγαπημένα του... άλογα!

ο τρεις φορές MVP του ΝΒΑ "έκλεψε" ξανά τις εντυπώσεις, αυτή την φορά στον γάμο του συμπαίκτη του στην εθνική Σερβίας, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς ο οποίος μάλιστα είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό και από το πέρασμα του από τον Προμηθέα και το Περιστέρι!

Ξεσάλωσε σε τραπέζι γάμου ο απίθανος Νίκολα Γιόκιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε... αισθητή την παρουσία του στον γάμο του συμπαίκτη του στην εθνική Σερβίας, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, εκεί όπου πέρα των εορτασμών του ιερού μυστηρίου συνεχίστηκε και ένα... άτυπο γλέντι των Σέρβων παικτών μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παρίσι.

Πέρα από τον Νίκολα Γιόκιτς στον γάμο του Ντάνγκουμπιτς με τη διεθνή βολεϊμπολίστρια Καταρίνα Λάζοβιτς, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλιε Μίσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Γιόκιτς απέδειξε πως πέρα από τα παρκέ μπορεί να πάρει και βραβείο... διασκέδασης και καλοπέρασης αφού γλέντησε με την ψυχή του, χόρεψε, ήπιε και για κερασάκι στην... τούρτα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, άνοιξε και το πουκάμισο του και τραγούδησε!