Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του με την ασπρόμαυρη φανέλα, με τη Βόλφσμπουργκ να είναι από τις ομάδες που έχουν εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον τους έχοντας προχωρήσει σε επίσημη κρούση για τον Έλληνα σέντερ μπακ στον "δικέφαλο του βορρά".

Μια αποκάλυψη του "Kicker" ήρθε να... ταράξει τα νερά αναφορικά με το μέλλον του Κουλιεράκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει με την γερμανική ομάδα και έχει επιτευχθεί το μεταξύ τους deal!

Το Kicker αποκάλυψε την μεταγραφή του Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ στη Βόλφσμπουργκ

Ένα από τα "διαμάντια" των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο Κώνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται για τα... καλά στο μεταγραφικό προσκήνιο και η είδηση που ήρθε από το "Kicker" αναφορικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Βόλφσμπουργκ έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Το γερμανικό μέσο κάνει λόγο για "τελειώμενη" υπόθεση, ενώ υποστηρίζει ότι ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Σεμπάστιαν Σίντζιελορζ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες εκρεμμότητες για να επιτευχθεί το deal.

Ένα deal που όμως αναφέρεται θα φτάσει τα 11,75 εκατομμύρια ευρώ, με την συμφωνία να περιλαμβάνει επιπλέον 3 εκατομμύρια ευρώ ως μπόντους καθώς και ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό. Μάλιστα, το "Kicker" το πήγε και ένα βήμα... παραπάνω αφού τονίζει ότι ο Κουλιεράκης έχει ήδη περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ και έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία που λέει ότι ο Κουλιεράκης δεν θα μπορεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ πριν από τα τέλη Αυγούστου και το τέλος των προκριματικών όπου έχει μπροστά του δυο ματς με την Σάμροκ Ρίβερς (22 και 29 Αυγούστου) με φόντο τα playoffs του Europa League