Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών και ο Έλληνας τενίστας δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι! Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και την απομάκρυνση του πατέρα του, Απόστολου, από τη θέση του προπονητή, αποφάσισε να κάνει ένα νέο restart, αρχής γενομένης από το τουρνουά στο Σινσινάτι.

Εκεί όπου υπό τις οδηγίες του προσωρινού του προπονητή και τεχνικού της Ελλάδας, Δημήτρη Χατζηνικολάου, αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο μετά την ήττα του με 2-1 από τον Τζακ Ντρέιπερ αποχαιρετώντας πρόωρα τη διοργάνωση! Το σκηνικό με τον Στέφανο να... διαμαρτύρεται στα ελληνικά στον διαιτητή της αναμέτρησης ήταν κάτι που έκανε αίσθηση!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε σε διαιτητή στα... ελληνικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το 1.000άρι του Σινσινάτι Μάστερς μετά την ήττα με ανατροπή που υπέστη από τον Τζακ Ντρέιπερ, σ' ένα παιχνίδι που αν και έδειχνε να είναι δικό του, εντέλει το... έχασε μέσα από τα χέρια του. Ένα σημείο του αγώνα που ήταν και αρκετά κομβικό για την εξέλιξη του ματς ήταν και η στιγμή που ο Έλληνας τενίστας έδειξε να... χάνει το μυαλό και τη συγκέντρωσή του από τον εκνευρισμό του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια αφού έχασε τα επόμενα δυο γκειμ με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να αποκλειστεί. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε από μία παρατήρηση του διαιτητή, καθώς θεώρησε ότι το κάνει σκόπιμα για να του ανακόψει τον ρυθμό και να τον αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να τον πλησιάσει και να του μιλήσει μεταξύ άλλων στα... ελληνικά!

Για την... ιστορία, ο Στέφανος όταν και του απευθύνθηκε στα ελληνικά, του είπε χαρακτηριστικά: "Δεν επιτρέπεται να κάνεις αυτά τα πράγματα ως διαιτητής. Παίζουμε αγώνα, πηγαίνουν όλα μια χαρά. Δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά τα πράγματα".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gu9e7a4itd)