H Super League επιστρέφει και ανοίγει την αυλαία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25! Η... σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για σήμερα (16/08) και το "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό... παρέα με τα δύο ευρωπαϊκά του τρόπαια, ενώ ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Πανσερραικό στην Τούμπα.

Να ξεκινήσει με το... δεξί στη Super League ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο

Έτοιμος για νέα σεζόν με υψηλούς στόχους ο Ολυμπιακός! Μετά την ονειρική περσινή χρονιά που τον βρήκε... αγκαλιά με το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Europa Conference League, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του... μαέστρου της "ερυθρόλευκης" επιτυχίας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ύστερα από μια σειρά από "δυνατά" φιλικά στα οποία έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με... αποκορύφωμα αυτό με τη Ρόμα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1), έδωσε την πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ηττήθηκε με 4-3 και στόχος του είναι να φύγει με το διπλό από τον Βόλο για να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3asqicfdpfd)
Oι Πειραιώτες θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου τους, καθώς η ΠΑΕ Βόλος διέθεσε παραπάνω από 9.000 εισιτήρια, ενώ στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν και τα τρόπαια των Europa Conference και UEFA Youth League, για να μπορέσει να τα δει από κοντά ο κόσμος. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, εκτός από την αποστολή, έμειναν οι τραυματίες Παναγιώτης Ρέτσος και Ντάνι Γκαρθία.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες Αναγνωστόπουλο, Πιρόλα, Κοστίνια, Στάμενιτς, Βέλντε και Γιάρεμτσουκ, ενώ στην αποστολή που αποτελείται από 23 παίκτες, συμπεριλήφθηκαν και τέσσερις παίκτες που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων. Συγκεκριμένα, οι Χαράλαμπος Κωστούλας, Θεοφάνης Μπακούλςα, Χρήστος Μουζακίτης και Ισίδωρος Κουτσίδης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aslq2ohvw9)
"Έλπίζουμε να έχουμε προετοιμαστεί καλά, να παίξουμε σωστά το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και να μην κάνουμε λάθη που θα χρειαστεί να αναλύσουμε και να διορθώσουμε. Σίγουρα όμως μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία και η νοοτροπία των παικτών", δήλωσε μεταξύ άλλων ενόψει της αναμέτρησης ο Μεντιλίμπαρ.


Ξεκίνημα με νίκη στην Τούμπα θέλει κόντρα στον Πανσερραϊκό ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ

Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μάλμε και να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στη Super League θέλει ο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ που στοχεύσει στην υπεράσπιση τίτλου και τη φετινή σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό που κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία την περσινή σεζόν και άλλαξε τα δεδομένα στον πάγκο του με τον Μιχάλη Γρηγορίου που διαδέχθηκε τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο "δικέφαλος του βορρά" έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς έχει δώσει ήδη τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πλέον θα συνεχίσει την πορεία του στα Κύπελλα Ευρώπης στα playoffs του Europa League, όπου την Πέμπτη (22/09) θα αντιμετωπίσει την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ματς πρωταθλήματος με τους Σερραίους, όπου μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 19:30 Novasports Prime

Βόλος - Ολυμπιακός 20:00 COSMOTE SPORT 1