Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Σάσα Βεζένκοφ και θέλει να κρατήσει τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ερυθρός Αστέρας, όμως, βλέποντας στη μεταγραφή του Βούλγαρου ένα παράθυρο για να διεκδικήσει τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ, θέλει να τον αποκτήσει. 

Με βάση τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της "Ζβέζντα", Νεμπόισα Τσόβιτς, ο Πετρούσεφ θέλει να ανηφορίσει στο Βελιγράδι. Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για συμφωνία, πάντως, είναι μια οπισθοχώρηση. Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, από τη μεριά της, μοιάζει απόλυτη. Ωστόσο, η ερμηνεία που κάποιος μπορεί να δώσει, δεν είναι μία. 

Ολυμπιακός: Η δήλωση του Τσόβιτς και η απάντηση

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, άκουσαν τον Ντούσαν Τσόβιτς να λέει το εξής: "Δεν συμφωνήσαμε σε τίποτα. Είχαμε συζητήσεις με τον Πετρούσεφ για να δούμε αν θα ήθελε να επιστρέψει. Μας εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει. Δουλέψαμε το θέμα και το δουλεύουμε. Ειδικά από τη στιγμή που επέστρεψε ο Βεζένκοφ. Ο Ολυμπιακός έχει ένα άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ, δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει", είπε ο Τσόβιτς. Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν λακωνική: "Καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού".

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον τραυματισμό του Φαλ 

Ο Ολυμπιακός ανησυχεί για την πορεία της αποθεραπείας του Μουσταφά Φαλ. Το κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του τον οδήγησε σε επέμβαση. Στο Φάληρο περίμεναν, αυτό το πρώτο εικοσαήμερο, διαφορετικά αποτελέσματα. Η αποθεραπεία του, όμως, δεν εξελίσσεται καθησυχαστικά. Ο Φαλ θα κάνει νέες εξετάσεις τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ώστε να βρουν το πρόβλημα. 

Από εκεί και ύστερα, θα αποφασίσουν αν θα κάνουν κάτι σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις. Δεν δείχνουν, πάντως, να θέλουν να δώσουν κάποιον από τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας.