Όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ, το πρώτο για την Premier League της περιόδου 2024-25, τόσο η αίσθηση πως αυτή η σεζόν θα είναι η συνέχιση της προηγούμενης για τους "κόκκινους διαβόλους", τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, κυριαρχούσε. Χρειάστηκε κάποιος που δεν ξέρει από αυτήν τη λύπη, για να την σώσει. 

Ο Έρικ τεν Χαγκ πέρασε στο παιχνίδι τον νεοαποκτηθέντα Τζόσουα Ζιρκζέι στο 61', στη θέση του Μέισον Μάουντ, και ο... σωσίας του Γουίλιαν έκανε δουλίτσα. Σε γύρισμα στο 87', ο Ολλανδός επιθετικός έκανε μια άπιαστη προβολή και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ: Δεν ήθελε να.. μπει

Η μπάλα "δεν ήθελε" να μπει στα δίχτυα. Στα δύο τετ α τετ του Μπρούνο Φερνάντες στο πρώτο ημίχρονο, στο 29' και το 35', τα οποία έπιασε ο Λένο, αλλά και την κεφαλιά του Κασεμίρο στο 37', που έφυγε άουτ. 

Η Φούλαμ κρατούσε, για "Ολντ Τράφορντ", σχετικά άνετα την ισοπαλία. Η Γιουνάιτεντ είχε, περισσότερο, υποψία ευκαιριών. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε τελικές, ενώ γλίτωσε, με έγκαιρη παρέμβαση του Χάρι Μαγκουάιρ, μια καθαρή ευκαιρία της Φούλαμ σε κόντρα δύο εναντίον ενός. Ούτε η παρουσία του Ρούουντ φαν Νίστελροϊ στον πάγκο έμοιαζε αρκετή για να σώσει τους "διαβόλους", που δεν έπεισαν γενικώς, από τη λειψυδρία.

Ο Ζιρκζέι μπήκε στην αναμέτρηση και μετέφερε στο τερέν τα... θετικά vibes από την Μπολόνια. Ήταν ευεργετικά, στη μόνη καθαρή στιγμή της Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο.