Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Άλεξ Αντετοκούνμπο που έγινε... κάτοικος Μαυροβουνίου! Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ που είχε "ακουστεί" προ ημερών και για τον Ηρακλή, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα με μονοετές συμβόλαιο από την Ποντγκόριτσα η οποία πέρα από το πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου θα αγωνίζεται τη σεζόν 2024/25 και στην ABA League 2, δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας!

Στο Μαυροβούνιο και την Ποντγκόριτσα συνεχίζει ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Την είδηση της μεταγραφής του Άλεξ Αντετοκούνμπο έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης της η Ποντγκόριτσα η οποία θα αποτελέσει την μπασκετική "στέγη" του Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ για τη σεζόν 2024/25. Την περσινή σεζόν, ο παίκτης αγωνίστηκε αρχικά τους Ουισκόνσιν Χερντ (θυγατρική των Μπακς στην G-League), ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στην Μαζεϊκάι.

Με την φανέλα της λιθουανικής ομάδας μέτρησε κατά μέσο 8.3 πόντους και 2.4 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής, όμως ο ίδιος τέθηκε εκτός λίγο πριν την έναρξη των playoffs στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έχει επίσης θητείες στην στην ισπανική Μούρθια και στη G-League με τους Ράπτορς 905 και τους Γουισκόνσιν Χερντ.