Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να ξεκίνησε με το... δεξί στην Ligue 1 μετά το άνετο διπλό (1-4) επί της Χάβρης στην πρεμιέρα της όμως οι πρωταθλητές Γαλλίας βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο πλήγμα καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός τους, Γκονσάλο Ράμος που έγινε αναγκαστική αλλαγή, μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ τουλάχιστον για τρεις μήνες.

Πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον τραυματισμό του Γκονσάλο Ράμος

Σε... αναμμένα κάρβουνα η Παρί Σεν Ζερμέν! Αν και ξεκίνησε εμφατικά την πρεμιέρα της στο γαλλικό πρωτάθλημα όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, είδε τον Γκονσάλο Ράμος να γίνεται αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 20ο λεπτό. Ο Πορτογάλος στράικερ αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αποφάνθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα θα αναγκαστεί να μείνει στα... πιτς για τουλάχιστον τρεις μήνες! Κάτι που προκαλεί "πονοκέφαλο" στον Λουίς Ενρίκε ο οποίος έχει επί της ουσίας "ξεμείνει" με έναν καθαρόαιμο επιθετικό, τον Ραντάλ Κόλο Μουανί.