Η Μίλαν μετά την εξαιρετική της πορεία στην περσινή Serie A όπου τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Ίντερ, φιλοδοξεί να την βρει το τέλος της χρονιάς... αγκαλιά με την κούπα του πρωταθλήματος το οποίο πανηγύρισε για τελευταία φορά τη σεζόν 2021/22! Οι "ροσονέρι" αποφάσισαν να αναβαθμίσουν την μεσαία τους γραμμή εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Γάλλο χαφ, Γιουσούφ Φοφανά που υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Η Μίλαν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιουσούφ Φοφανά

Από τη Μονακό στην... Μίλαν ο Γιουσούφ Φοφανά που είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του το οποίο θα τον βρει στο καμπιονάτο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ιταλική ομάδας, Πάουλο Φονσέκα. Ο Γάλλος χαφ αναμένεται να αποτελέσει τον βασικό "πυλώνα" στην μεσαία γραμμή των "ροσονέρι" και να προσφέρεις λύσεις με την ποιότητα, τις ικανότητες του αλλά και τον τρόπο που "διαβάζει" τις φάσεις.

Ο Φοφανά που μετρά 21 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 29 στην Μίλαν, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Στρασμβούργο με το οποίο πανηγύρισε το Λιγκ Καπ Γαλλίας, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 μεταπήδησε στη Μονακό με την οποία σε 175 συμμετοχές που κατέγραψε, σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ όντας έναν εκ των παικτών - κλειδιά.