Στο δάσος του Σέργουντ μπορούν να είναι αισιόδοξοι αν και η εκκίνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ στη φετινή Premier League. δεν ήταν όσο επιτυχημένη θα ήθελαν. Ύστερα από δύο ήττες στις προηγούμενες πρεμιέρες της, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο κατάφερε να μπει σχετικά θετικά σε αυτό το πρωτάθλημα, χωρίς, πάντως, να νικήσει.  

Ο τραυματισμός του Ντανίλο είναι μάλλον ιδιαιτέρως σοβαρός και η Φόρεστ ήρθε ισόπαλη με την Μπόρνμουθ, 1-1, στην πρεμιέρα της στην Premier League. . Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32', αλλά ο VAR ακύρωσε το γκολ του Κουατάρα για οφσάιντ στον Κουκ. Όμως, ο Σεμένιο, που ήταν εκείνος με τον οποίο συγκρούστηκε ο Ντανίλο, ισοφάρισε στο 8'

Premier League: Ξέρουν ότι το τέλος μετράει 

Και στην Άρσεναλ έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι, μια και ο Κάι Χάβερτζ άνοιξε πάρα πολύ νωρίς λογαριασμό στο πρωτάθλημα. Ο Γερμανός δεν είναι δεινός σκόρερ, τουλάχιστον αποδεδειγμένα, παρ' όλα αυτά πέτυχε το πρώτο γκολ των "κανονιέρηδων" στη φετινή Premier League και το χαλαρό 2-0 με τους Γουλβς. Στην Άρσεναλ έχουν μάθει με τον άσχημο τρόπο ότι σημασία έχει το πώς τελειώνεις το πρωτάθλημα. 

Το ίδιο, εν μέρει, ισχύει και με την Μπράιτον. Πέρυσι, λίγο μετά τα μισά της σεζόν, μετατράπηκε από έκπληξη σε μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ρομπέρτο ΝτεΖέρμπι πέρασαν σχετικά εύκολα από το "Γκούντισον Παρκ", ειδικά μετά το 66', όταν η Έβερτον έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Άσλεϊ Γιανγκ, για εσκεμμένο χτύπημα στον Μιτόμα. 

Παρ' όλα αυτά, το μειονέκτημα δεν είναι πάντα εμπόδιο. Στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" η Νιούκαστλ έπαιζε με 10 παίκτες από το 28', έπειτα από σχετικά άδικη κόκκινη κάρτα στον Ελβετό Φαμπιάν Σαρ, ο οποίος την... είπε στον Μπεν Μπρέστον Ντίας για σπρώξιμο από πίσω, με τον τελευταίο να πέφτει χτυπημένος από... τουλάχιστον κεραυνό στο τερέν. 




Πάντως, η Νιούκαστλ, με το γκολ του Ζοέλιντον στο 45', νίκησε τη Σαουθάμπτον 1-0. 


Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-0 (87' Ζιρκζί), Ίπσουιτς-Λίβερπουλ 0-2 (60' Ζότα, 65' Σαλάχ), Άρσεναλ-Γουλβς 2-0 (25' Χάβερτζ, 74' Σάκα), Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ (23' Γουντ), Έβερτον-Μπράιτον 0-2 (25' Μιτόμα, 56' Γουέλμπεκ, 87' Αντιγκρά), Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον (45' Ζοέλιντον).