Μετά από μια περσινή σεζόν-όνειρο για την Ίντερ που κατέκτησε δια... περιπάτου το πρωτάθλημα ο στόχος για φέτος δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου στο καμπιονάτο. Οι "νερατζούρι" μετά την θριαμβευτική τους... έξοδο "αγκαλιά" με την κούπα θέλησαν να κάνουν και είσοδο με το... δεξί στην φετινή Serie A.

Η πρώτη τους δοκιμασία στον... δρόμο για τον τίτλο ήταν στην έδρα της Τζένοα απέναντι σε μια ομάδα που θα ήθελε όσο τίποτα να "χαλάσει" ένα νικηφόρο ξεκίνημα των πρωταθλητών Ιταλίας. Και το κατάφερε! Στέρησε από τους παίκτες του Ιντζάγκι τους τρεις βαθμούς και η πρεμιέρα τους στην φετινή Serie A συνοδεύτηκε με ισοπαλία 2-2.

Αν και η Τζένοα προηγήθηκε, είδε τον Τουράμ σαν από... μηχανή Θεό να σκοράρει δις και να φέρνει... τούμπα το ματς για την Ίντερ η οποία αν και ήταν... αγκαλιά με τη νίκη "πληγώθηκε" από τον Τζούνιορ Μεσίας ο οποίος αν και αστόχησε σε πέναλτι στο 90+5', πήρε το ριμπάουντ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άφησε με το... παράμονο τους "νερατζούρι" που αρκέστηκαν απογοητευμένοι στον έναν βαθμό. 

Η Τζένοα "σόκαρε" την πρωταθλήτρια Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να βρει ένα γρήγορο γκολ το οποίο λίγο έλειψε να πετύχει μόλις στο 6ο λεπτό όταν και ο Τουράμ με ωραία προσωπική ενέργεια "κουβάλησε" τη μπάλα, πάτησε περιοχή και δοκίμασε σουτ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκολίνι που κράτησε το μηδέν΄για την Τζένοα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ica6shnxux)
Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν τα ηνία και να ήταν πιο απειλητικοί στο ματς, παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι δίχτυα αιφνιδιάζοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας. Στο 20ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι, ο Βολιάκο πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και το πρώτο γκολ στην φετινή Serie A.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3icjd5vdjsh)
Η... απάντηση δεν άργησε να έρθει από την Ίντερ η οποία αφού ξεπέρασε το αρχικό "σοκ", πέρασε στην... αντεπίθεση και μετά από υποδειγματική επίθεση και εξαιρετικές συνεργασίες, ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Τουράμ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από υπέροχη σέντρα του Μπαρέλα στην "καρδιά" της περιοχής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3icu04clc15)
Η Ίντερ αφού έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα, ανέβασε στροφές για να βρει ένα δεύτερο γκολ ωστόσο οι γηπεοδύχοι έκλειναν καλά τους χώρους. Αφού της ακυρώθηκε γκολ στο 52' με τον Ντιμάρκο, δεν σταμάτησε να πιέζει ψηλά και να δημιουργεί κινδύνους, με την πίεση της και τις φοβερές επιθετικές της αρετές να αποδίδουν καρπούς στο 82 λεπτό όταν και ο Τουράμ μετά από ωραίο γύρισμα του Φρατέζι στην περιοχή, έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3iek3iustp5)
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Ίντερ θα φύγει με το διπλό και τους τρεις βαθμούς, η Τζένοα κέρδισε πέναλτι στο 90+4' μετά από έλεγχο στο VAR για χέρι του... απρόσεκτου Μπίσεκ στην περιοχή. Ο Μεσίας ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα κι αν σε πρώτο χρόνο είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει το πέναλτι του, στην επαναφορά επωφελήθηκε από το διώξιμο, πήρε το ριμπάουντ και με απόλυτη ψυχραιμία έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3iew8rdnuq9)