Η αυλαία της Super League άνοιξε και το πρωτάθλημα προνηνύεται... συναρπαστικό! Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού με 3-2 και το άνετο διπλό (0-2) του Ολυμπιακού στον Βόλο, η δράση της 1ης αγωνιστικής συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην "OPAP Arena" και η "μάχη" του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα AKTOR στο ΟΑΚΑ.

Από κει και πέρα, οι δυο ομάδες που ανέβηκαν την φετινή σεζόν από την Super League 2 έμελλε να συναντηθούν με το... καλημέρα στην πρώτη κατηγορία, με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την Athens Kallithea που έδειξε καλό πρόσωπ στα φιλικά προετοιμασίας της, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Άρη στο Περιστέρι.

Να γυρίσει τον... διακόπτη κόντρα στονν ΟΦΗ η ΑΕΚ

Να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται τους Κρητικύς στην "OPAP Arena" μόλις τρεις μέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από τη Νόα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Η "Ένωση" δείχνει να μην βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και θέλει να γυρίσει τον... διακόπτη στον δρόμο για τον... τίτλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gr4s5bs7ch)
Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον "πικρό" αποκλεισμό που υπέστη και τους οδήγησε να αποχαιρετήσουν από τον Αύγουστο τις ευρωπαϊκές διρογανώσεις και να κάνουν νικηφόρο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς όμως την στήριξη των οπαδών τους καθώς ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα μετρά μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Λιβάι Γκαρσία ο οποίος είχε μείνει εκτός από τη ρεβάνς με τους Αρμένιους λόγω ενοχλήσεων όμως επανήλθε σε φουλ ρυθμούς και είναι ξανά διαθέσιμος για την ομάδα του. Παράλληλα, "μέσα" είναι και ο Μόουζες Οντουμπάτζο που είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Στον αντίποδα, υπάρχουν οι γνωστές απουσίες των Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Να μπει με το... δεξί στην Super League ο Παναθηναϊκός

Μετά από την συγκινητική του προσπάθεια κόντρα στον Άγιαξ και τον... μαραθώνιο των πέναλτι στην ρεβάνς, ο Παναθηναϊκός που αν και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League έδειξε πολύ καλά στοιχεία υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο, φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα AKTOR με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν και... ένεση ψυολογίας ενόψει του δύσκολου ματς που ακολουθεί με την Λανς στο Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gtb0orsqch)
Το "τριφύλλι" που θέλει να αφήσει πίσω του την απογοήτευση με τον αποκλεισμό, θέλει να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στους Αρκάδες τους οποίους θα αντιμετωπίσει χωρίς τους οπαδούς στο πλευρό του μιας, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, όπως και η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, λόγω τιμωρίας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Αλόνσο μετρά απουσίες καθώς εκτός είναι ο ο Κώτσιρας λόγω της αποβολής του στον περυσινό τελικό Κυπέλλου, ενώ νοκ άουτ είναι και ο τραυματίας Μπάλντοκ αλλά και οι Ντραγκόφσκι, Τσέριν και Σπόραρ (ο τελευταίος λόγω γαστρεντερίτιδας). Από την άλλη, ο Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Άλχο.

Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων:

Λεβαδειακός - Athens Kallithea 19:00 Nova Sports 2
Παναθηναϊκός - Αστέρας AKTOR 20:00 COSMOTE SPORT 2
Ατρόμητος - Άρης 20:30 Novasports Prime
ΑΕΚ - ΟΦΗ 22:00 COSMOTE SPORT 1