Οι ποδοσφαιρόφιλοι απολαμβάνουν μια από τις καλύτερες περιόδους καθώς επέστρεψε η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μάλιστα με συναρπαστικές αναμετρήσεις! Πέρα από τις "μάχες" της Super League, το "μενού" των σημερινών (18/08) αθλητικών μεταδόσεων είναι γεμάτο από αγώνες σε Premier League, La Liga και Serie A, με τα Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι και Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης να δεσπόζουν στο αθλητικό πρόγραμμα.

Δύσκολη έξοδος για την πρωταθλήτρια Σίτι, έτοιμος για το ντεμπούτο του με την Ρεάλ στη La Liga ο Εμπαπέ

H Μάντσεστερ Σίτι που θριάμβευσε για ακόμη μια φορά στην περσινή Premier League όπου κατέκτησε το τέταρτο διαδοχικό της πρωτάθλημα, θέλει να υπερασπιστεί το "στέμμα" της και φέτος στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έχει ήδη ξεκινήσει και έχει συναρπάσει με το θέαμα του.

Στην πρεμιέρα τους, οι "πολίτες" έχουν με το... καλημέρα επικίνδυνη έξοδο στο "Στάμφροντ Μπριζ" κόντρα στην Τσέλσι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πηγαίνει με... ανεβασμένη ψυχολογία καθώς έχει ήδη πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν μετά την επικράτηση της επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Community Shield.

Η Ισπανία... ανυπομονεί για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην La Liga! Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο ισπανικό πρωτάθήμα με τη "Βασίλισσα" με την οποία προ ημερών πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο, αυτόν του Σούπερ Καπ στον τελικό με την Αταλάντα όπου θα θυμάται για πάντα καθως πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Ρεάλ.

Οι "μερένγκες" ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα με εκτός έδρας δοκιμασία, στην έδρα της Μαγιόρκα όπου θέλουν να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσουν ιδανικά την... υπεράσπιση τίτλου, τη στιγμή που η βασική ανταγωνίστρια τους στο πρωτάθλημα, Μπαρτσελόνα έφυγε με σπουδαίο διπλό από την Βαλένθια.

Σπουδαία ματς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ματς των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στην Premier League, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, στη La Liga, η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Βαγιεκάνο, ενώ πλούσια είναι η δράση στην Serie A. Η Μπολόνια κοντράρεται με την Ουντινέζε, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Βερόνα, η Λάτσιο διασταυρώνει τα ξίφη της με την Βενέτσια, ενώ η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάλιαρι.

Από εκεί και πέρα, στην Eredivisie, ο Άγιαξ έχει εκτός έδρας δοκιμασία με την Μπρέντια όπως και η Φέγενορντ με την Τσβόλε. Στο βελγικό πρωτάθλημα έχει σούπε ντέρμπι μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και της Αντβέρπ, ενώ στο πορτογαλικό ξεχωρίζει ο αγώνας της Μπράγκα με την Μποαβίστα.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

14:30 Novasports Start Κλαμπ Μπριζ – Αντβέρπ Βελγικό πρωτάθλημα ποδόσφαιρο

14:30 COSMOTE SPORT 5 HD MotoGP Motorrad Grand Prix von Osterreich – Αγώνας