Γίνονται πράγματα και... θαύματα από τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό! Ο Ηλίας Ηλιάδης που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μοντρεάλ στην Ατλέτικο Οττάβα στον Καναδά και "έκλεψε" τις εντυπώσεις όταν και πέτυχε ένα απίθανο γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Γκολάρα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Ηλία Ηλιάδη στον Καναδά

Ο Ηλίας Ηλιάδης που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού όπου και αγωνιζόταν στην Κ19, έκανε το μεγάλο βήμα να δοκιμάζει την τύχη του στο εξωτερικό μετακομίζοντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Μοντρέλα τον Ιανουάριο του 2023.

ο 23χρονος χαφ αγωνίζεται για δεύτερη φορά δανεικός στην Αλέτικο Οττάβα με τη φανέλα της οποίας πέτυχε ένα ασύλληπτο τέρμα στον εκτός έδρας αγώνα με την Πασίφικ το οποίο έμελλε να είναι το highlight της αναμέτρησης ή καλύτερα της... αγωνιστικής! Ο Ηλιάδης έκανε το 2-0 για την ομάδα του και όχι με εύκολο ή συνηθισμένο τρόπο αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απίθανη απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 15ο λεπτό.

Για την... ιστορία ο αγώνας έληξε με το εμφατικό 3-0 υπέρ της ομάδας του η οποία φιγουράρει στην κορυφή της Canadian Premier League με απολογισμό 32 βαθμών σε 19 παιχνίδια.