Από την Πορτογαλία στην Ιταλία αναμένεται να μετακομίσει προσεχώς ο Νταβίντ Νέρες! Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού τον οποίο για να τον κάνει δικό της θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. "Πετά" για Ιταλία, περνά από ιατρικά και εργομετρικά, υπογράφει και ανακοινώνεται!

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Νέρες από την Μπενφίκα στη Νάπολι

Μια... ανάσα από το να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Νάπολι που αναβαθμίζει την επιθετική της γραμμή με τον Νταβίντ Νέρες! O Bραζιλιάνος ακραίος επιθετικός σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναμένεται να "πετάξει" με προορισμό την Ιταλία σήμερα (18/08), ενώ τη Δευτέρα (19/08) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αφού τις ολοκληρώσει με επιτυχία, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τη Νάπολι στην οποία θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Αντόνιο Κόντε.

Ο Άγιαξ είχε αποκτήσει τον Νέρες το 2017 από την Σάο Πάουλο έναντι 17,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα τον πούλησε στην Σαχτάρ βάζοντας στα ταμεία του 12 εκατομμύρια ευρώ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία ωστόσο έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα η οποία τον έκανε δικό της έναντι 15,3 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας σε 83 συμμετοχές που κατέγραψε πανηγύρισε 17 γκολ.