Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πρωταγωνιστούσε όλο αυτό το διάστημα στο μεταγραφικό προσκήνιο της Άιντραχτ η οποία επιθυμούσε διακαώς να τον αποκτήσει! Μετά το δυνατό "μπάσιμο" της Βόλφσμπουργκ, το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας έδειξε να απομακρύνεται, κάτι που επιβεβαιώθηκε πλήρως με την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του πρώην κεντρικού αμυντικού της Ρεν, Αρτούρ Τεάτ.

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η Άιντραχτ βρήκε τον... αντί Κουλιεράκη στον Αρτούρ Τεάτ

Η Άιντραχτ ήθελε να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού είχε καταθέσει πρόταση ύψυς 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει ωστόσο η ανεπιτυχής προσπάθεια της να τον κάνει δικό της την οδήγησε να στραφεί σε άλλες λύσεις. 

Οι "αετοί" κατέληξαν στην περίπτωση του Βέλγου σέντερ μπακ, Αρτούρ Τεάτ τον οποίο και απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν, με την συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας αν ενεργοποιηθεί η οψιόν αφοράς του τότε η μεταγραφή του θα κυμαίνεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ συν 3 εκατομμύρια ως μπόνους.


Ο Αρτούρ Τεάτ θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του στο κέντρο της άμυνας ο Γουίλιαμ Πάτσο που αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Το.. αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στο βίντεο ανακοίνωσης του από την Άιντραχτ πρωταγωνιστεί και το όνομα του Κουλιεράκη καθώς το πρώτο πλάνο είναι ένα δημοσίευμα με τίτλο: "Η συμφωνία της Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη απειλεί να πέσει στο κενό".

Πλέον, η Βόλφσμπουργκ δείχνει να είναι μόνη στο... κόλπο απόκτησης του Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως έχει έρθει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του και πως ο Έλληνας στόπερ έχει ήδη υπογράψει.