Στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχωρά ο ΠΑΟΚ ο οποίος ήθελε να αποκτήσει έναν ακόμη αριστερό μπακ που θα πλαισιώνε τον Ράχμαν Μπάμπα και θα έδινε περαιτέρω λύσεις. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο "εκλεκτός" είναι ο Αμερικανός Τζόναθαν Γκόμεζ για τον οποίο κάνουν λόγο πως θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοσιεδάδ τις επόμενες μέρες.

Οι Ισπανοί... στέλνουν τον Τζόναθαν Γκόμεζ με δανεισμό στον ΠΑΟΚ

Το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ μαζί με τον Ράχμαν Μπάμπα όπως φαίνεται θα συνθέσει ο Τζόναθαν Γκόμεζ για τον οποίο οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο δανεισμός του από την Ρεάλ Σοδιεδάδ στην οποία ανήκει, βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να πάρει επίσημη μορφή τις επόμενες μέρες.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ όπως υποστηρίζεται, θα προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας την με τον Αμερικανό μπακ με σκοπό στη συνέχεια να τον απραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στον "δικέφαλο του βορρά". Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γκόμεζ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μιραντές όπου και σε 39 συμμετοχές που κατέγραψε σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός έχει καταγράψει μια εμφάνιση με την εθνική ομάδα του Μεξικού, ενώ στο παρελθόν έχει αγνιστεί και στις μικρές εθνικές των Hνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Πέρα από το θέμα του αριστετού μπακ, θέσεις για τις οποίες "καίγονται" οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι του στόπερ και του χαφ.

Jonathan Gomez - Top Full-Back Skills & Highlights