Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έχει μπει στο επίκεντρο της... κριτικής για τους λάθους λόγους το τελευταίο διάστημα, δείχνει πιο ερωτευμένος ποτέ με την Πάουλα Μπαντόσα και το αγαπημένο ζευγάρι αν και είχε ανακοινώσει ότι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους τελικά μοιάζει πιο αχώριστο από ποτέ! Μάλιστα οι δυο τους φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον ούτε στο... γυμναστήριο!

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα γυμνάζονται χέρι-χέρι και προκαλούν... σχόλια!

Μετά τον αποκλεισμό του από το 1000αρι τουρνουά του Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εντατική δουλειά με τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο όμως όχι μόνος του αλλά με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα η οποία έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι δυο τους δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν και δημόσια.

Ένα βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι με τους δυο τους να βρίσκονται στο γυμναστήριο, να κρατιούνται χέρι-χέρι κάτι που μπήκε στο... μικροσκόπιο των χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι κριτίκαραν το ζευγάρι για το τρυφερό αυτό σκηνικό σε δημόσιο χώρο. Η Μπαντόσα πάντως θέλησε να βάλει τα πράγματα στην... θέση τους.

Η Ισπανίδα τενίστρια τοποθετήθηκε για τα πικρόχολα σχόλια που δέχθηκε η ίδια και ο Στέφανος μέσω ανάρτησης της στο Twitter όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως: υστυχώς δεν ξέραμε ότι υπήρχαν κάμερες εκεί. Μόλις τελείωσα τον αγώνα μου, κανείς δεν ήταν στο γυμναστήριο, απλά τεντωνόμασταν και κουβεντιάζαμε μετά τη νίκη μου. Γι' αυτό, παρακαλώ, πριν από όλη αυτή την κριτική και τα σχόλια, ενημερωθείτε και χαλαρώστε λίγο. Ευχαριστώ".