Τι κι αν βγάζει πολλά εκατομμύρια ευρώ στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει για την ταπεινότητα, την γενναιοδωρία και την καλοσύνη του! Ο μεγάλος αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς εθεάθη σύμφωνα με την ιστοσελίδα divinesoccerinfo.com στην περιοχή του Μανχάταν και συγκεκριμένα στο πολυκατάστημα της αλυσίδας Target για να κάνει τα ψώνια του στο τμήμα των προσφορών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψώνισε από το τμήμα προσφορών της αλυσίδας Target

Tο συμβόλαιο του με τους Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να του αποφέρει 48 εκατομμύρια δολάρια τη φετινή σεζόν όμως τα ψώνια σε καλές τιμές και οι προσφορές είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για όλους. Ακόμη και για τους παγκοσμίου φήμης αστέρες του NBA. Ο "Greek Freak" εντοπίστηκε στο πολυκατάστημα της αλυσίδας Target, εκεί όπου έκανε τις αγορές του στο τμήμα των προσφορών.

Μάλιστα το divinesoccerinfo.com που αποκαλυψε την είδηση, ανέφερε πως: "Ο 29χρονος μεγάλωσε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην Αθήνα αφού οι γονείς του μετανάστευσαν στην Ελλάδα από τη Νιγηρία", κάτι που για τον ίδιο είναι σημείο αναφοράς και δεν ξεχνά ποτέ από που ξεκίνησε. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηγέτης της Εθνικής Ελλάδος ήταν αρκετά προσιτός και φιλικός προς τον κόσμο, ενώ δεν είπε... όχι σε φωτογραφίες που του ζήτησαν κάποιοι θαυμαστές του. Ένας εργαζόμενος δήλωσε επίσης ότι ο Ηιάννης χρησιμοποίησε την κάρτα των πόντων της εταιρείας όταν και ολοκλήρωσε τις αγορές του στο ταμείο.

antetokounmpo_magazia