H Mάντσεστερ Σίτι τα έχει "σαρώσει" όλα στην Premier league και για ακόμη σεζόν είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου! Και πως να μην είναι άλλωστε όταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει μετατρέψει την υπόθεση πρωτάθλημα σε... προσωπική υπόθεση. Οι "πολίτες" θέλουν να υπερασπιστούν το "στέμμα" τους και ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε περίεργο τρόπο να το... εκφράσει. Τόσο περίεργο που αιφνιδίασε αρκετά θα έλεγε κανείς τους δημοσιογράφους!

Η αιφνιδιαστική απάντηση του Γκουαρδιόλα για το φετινό πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Σίτι

H Mάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στην φετινή Premier League ξεκινώντας τις υποχρεώσεις με εκτός έδρας δοκιμασία με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εξελιχθεί σε "Βασιλιά" των επιτυχιών στο αγγλικό πρωτάθλημα όμως δεν έχει ακόμη δεσμευτεί για το μέλλον τους στους"πολίτες" καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τη σεζόν 2024/25.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τους "μπλε", ο Πεπ ρωτήθηκε σχετικά με την κούρσα για τον τίτλο της Premier League και αν θα μπορούσε να κατακτήσει ένα πέμπτο σερί πρωτάθλημα. Η απάντηση του άφησε τους δημοσιογράφους με το... στόμα ανοιχτό!

Συγκεκριμένα τόνισε πως: "Τώρα; Δεν υπάρχει κίνητρο για να κερδίσουμε άλλη μια Premier League. Για μένα, δεν υπάρχει". Παρ' όλα αυτά ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει πως: "Θα γίνει τον τελευταίο μήνα" έχοντας πρώτα προκαλέσει ένα μικρό... σοκ στους δημοσιογράφους με την αρχική απάντηση του!