Στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Φακούντο Πελίστρι! Το όνομα του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού συνδέεται ξανά με το "τριφύλλι", με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει ότι οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσουν τον παίκτη με κανονική μεταγραφή.

Η αποκάλυψη του Ρομάνο για τη μεταγραφή του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη εξτρέμ για το ρόστερ του και ο Φακούντο Πελίστρι για τον οποίο όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το "τριφύλλι" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του, είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ντιέγκο Αλόνσο καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην εθνική Ουρουγουάης.

Για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία όμως ο Ιταλός δημοσιογράφος, γνωστός για τα έγκυρα του ρεπορτάζ, ισχυρίζεται ότι ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των "κόκκινων διαβόλων" θα μπορούσε να αποχωρήσει τις επόμενες μέρες.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν φέρεται να υπολογίζει τον Πελίστρι, είχε αποκτήσει τον Ουρουγουανό το 2020 από την Πενιαρόλ έναντι 8.500.000 ευρώ. Εκτοτε έχει καταγράψει μόλις 24 συμμετοχές, ενώ έχει δοθεί δυο φορές δανεικός. Από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022 αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Αλαβές όπου κατέγραψε 35 εμφανίσεις, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2024 αγωνιζόταν ως δανεικός στη Γρανάδα όπου σε 15 αγώνες, σκόραρε 2 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Με την Εθνική Ουρουγουάης, ο 22χρονος εξτρέμ μετρά 11 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε τρία ματς του Μουντιάλ του 2022. Αξίζει να τονιστεί ότι στο... κόλπο βρίσκεται και η Βαγιαδολίδ η οποία είναι από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του.

Facundo Pellistri - Half Season Highlights | 2023/24