Σε σχετικά πρώιμο στάδιο, δηλαδή για την τρίτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ουγγαρίας, συναντήθηκαν Φερεντσβάρος και Ούιπεστ σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της αθλητικά ουγγροκρατικής Βουδαπέστης, ωστόσο ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για μία φάρσα. 

Οι φίλοι των φιλοξενούμενων, της ομάδας που ταύτισε το όνομά του, κατά βάση, ο εμβληματικός Φέρεντς Πούσκας, στάθηκαν ανυποψίαστοι στην εξέδρα τους και δεν παρατήρησαν τα καπνογόνα που είχαν κρύψει σε αυτήν οι οπαδοί των γηπεδούχων. 




Κάποια στιγμή που το παιχνίδι είχε διάλειμμα, φίλος της Φερεντσβάρος πήρε το τηλεχειριστήριο και πάτησε το κουμπί προκειμένου να λειτουργήσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να... πρασινίσει η εξέδρα που είχαν καταλάβει οι φίλοι της Ούιπεστ. 

Η νέα εποχή κάνει, ασφαλώς, και τους οπαδούς δημιουργικούς. 

Ουγγαρία: Ένταση και στο γήπεδο


Οι "φράντι" νίκησαν 1-0 με το γκολ του Τόσι Κεχίντε στις καθυστερήσεις, στο 90+2'. Το παιχνίδι είχε, επιπλέον, 13 λεπτά καθυστέρηση. Η Φερεντσβάρος έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Άμπου Φάνι, που ήταν στον πάγκο. Ο Ισραηλινός κρατούσε την μπάλα για να κερδίσει χρόνο και αυτό δημιούργησε έναν προπηλακισμό με τον Ζοάο Νούνιες και τον πάγκο της Φερεντσβάρος. 

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα, επιπλέον, είναι καλά μετά το επεισόδιο στο Euro 2024 και έπαιξε ως μόνος επιθετικός της Φερεντσβάρος, κάνοντας το ντεμπούτο του για τη φετινή σεζόν.