Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ήταν η καλύτερη ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν την αξία τους και να μπορέσουν να πάρουν μία μεταγραφή. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει στη περίπτωση του Γκερσόν Γιαμπουσέλε ο οποίος είναι έτοιμος να αφήσει τη... Euroleague για να συνεχίσει τη καριέρα του στο NBA.

Αφήνει τη Εuroleague για το NBA με μεταγραφή στους Σίξερς ο Γιαμπουσέλε

Η αλήθεια είναι πως στους οπαδούς που παρακολουθούν Euroleague, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε δεν έχει και τις καλύτερες... συστάσεις θα έλεγε κανείς. Το πολύ άσχημο περιστατικό με τον Ντάντε Έξουμ δύο χρόνια περίπου πριν, έχει μείνει χαραγμένο σε όλο το κόσμο.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Γάλλος φόργουορντ τραβάει τα βλέμματα μόνο για αγωνιστικούς λόγους η αλήθεια είναι, με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των "τρικολόρ" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ci42iqg9jl)
Ο ίδιος ο Γιαμπουσέλε φάνηκε πως "άνοιξε" διαύλο επικοινωνίας προς τις ομάδες του NBA, δείχνοντας την επιθυμία του να συνεχίσει ξανά τη καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετά τα δύο χρόνια 2017-19 που φορούσε τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο ενός χρόνου με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι οποίοι κάνουν μία κινήση χαμηλού ρίσκου, μετά την εντυπωσιακή ενίσχυση τους ενόψει της νέας χρονιάς.