Κατά τον κλασικό αφορισμό, "είδα ένα έργο 2 ωρών και έχασα 120 λεπτά" πορεύτηκε το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Athens Kallithea στη Βοιωτία για την 1η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες δεν γούσταραν να παίξουν ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και επιδόθηκαν σε μια επίδειξη βαθμοθηρίας που θα κάνει κι αυτούς τους λίγους που τους βλέπουν, να επιλέγουν ντοκιμαντέρ για το πώς εφευρέθηκαν τα μανταλάκια και τον κόσμο των χάμστερ. 

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να περισώσει την τιμή της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος, αλλά ματαίως. Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε και στην ποιότητα του γηπέδου, που "δεν αρμόζει στη Super League". 

Λεβαδειακός-Athens Kallithea: Καλύτερη στιγμή ένα... οφσάιντ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, στη Super League 2, οι αντίπαλοι βλέπονταν πολύ πιο άνετα. Φυσικά, υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας, άλλωστε ένα παιχνίδι που γεννήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Καλλιθέας στην Α' Εθνική, τώρα ξέρει σε ποια σχολή έχει μπει, αν έχει μπει, στο πανεπιστήμιο. Ο Λεβαδειακός, από τη μεριά του, επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο στα σαλόνια. 

Η πιο καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 14', με τον Ουλντρίκις να σκοράρει για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Στο 27' ο Λαμαράνα σούταρε με σαφή στόχο να στείλει την μπάλα εκτός γηπέδου. 

Το στρες, πράγματι, μαζί με τη ζέστη ήταν μείζων λόγος που οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Το ημίχρονο πέρασε και δεν ακούμπησε. 

Λεβαδειακός-Athens Kallithea: Λίγο πιο δραστήριοι οι γηπεδούχοι

Το δεύτερο άρχισε και παρ' ότι το σώμα έμοιαζε πρόθυμο, το πνεύμα ήταν ασθενές. Μία καλή εκτέλεση φάουλ του Ματίγια στο 55', λίγο έξω, λογίζεται ως απειλή. Στο 60' ο Όζμπολτ έφυγε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, αλλά η παράλληλη μπαλιά του δεν είχε αποδέκτη. Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε να παίζει κάποιος πιο ελεύθερα και στο 61' ήρθε η πρώτη τελική εντός εστίας, με τον Μπαραγκάν να αποκρούει το σουτ του Πλέγα, και μάλιστα στην πρώτη επαφή του στο παιχνίδι. 

Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν αδρανείς. Αποδείχθηκαν, στο τελευταίο μισάωρο, η ομάδα που ήθελε το γκολ. Στο 79' έχασε σπουδαία ευκαιρία, και μάλιστα, με θαυμάσιο συνδυασμό. Ο Κωστή έκανε μια εντυπωσιακή κάθετη στον Τσάπρα, που έφυγε από τα δεξιά στην πλάτη της άμυνας της Athens Kallithea, αλλά πλάσαρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαραγκάν. 

Στο 82' ο τερματοφύλακας της Athens Kallithea έδιωξε με τις γροθιές την εκτέλεση φάουλ του Βήχου. Λίγο αργότερα, ο Βήχος κόντραρε το σουτ του Τζιάνι, ενώ ο Ρόμο σούταρε άουτ στο 89'. Στο 90+2' μία σέντρα του Γιαννιώτα δεν βρήκε κάτοχο. 

Στο τέλος, η Athens Kallithea προσπάθησε να "κλέψει" το παιχνίδι μέσω κόρνερ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, είχε κι άλλη ευκαιρία, όταν ο Ντεμέτριους πάσαρε στον Τζιάνι, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Γκροφ, αλλά τον εμπόδισε ο Παπαδόπουλος. Το παιχνίδι συνεχίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα, όμως ο VAR δικαίωσε τον διαιτητή. Μάλιστα, οι παίκτες της Athens Kallithea διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Λεβαδειακός (Ν. Παπαδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα (56' Πλέγας), Μεχία (70' Συμελίδης), Κωστή, Λαμαράνα (56' Γιαννιώτας), Πεντρόσο, Κάσσος (56' Εραμούσπε), Όζμπολτ (79' Ρόμο).
Athens Kallithea (Μ. Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μοτόκ (66' Τζιάνι), Μανθάτης, Ντίμπα (46' Ματίγια), Μερκάτι, Σοΐρι (83' Χάνουσεκ), Μουτίνιο (86' Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (67' Λουκίνας).