Η πρώτη "βόμβα" της χρονιάς στη Super League... έσκασε νωρίς στο ΟΑΚΑ. Ο Asteras AKTOR ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πήρε μία δίκαια νίκη, την οποία οι παίκτες του πανηγύρισαν με τη... ψυχή τους στήνοντας ένα πάρτι στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Πάρτι στα αποδυτήρια για το "διπλό" στο ΟΑΚΑ από τον Αsteras AKTOR

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά στη Super League ο Asteras AKTOR, ο οποίος επικράτησε με 0-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Σ' ένα παιχνίδι που είχε "επεισόδια" αρκετά πριν με την επιλογή του Τάσου Σιδηρόπουλου, οι Αρκάδες απέδειξαν πως είναι για μεγάλα πράγματα φέτος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3jaitygcpyx)
Το μαεστρικό κοουτσάρισμα του Μίλαν Ράσταβατς σε συνδυασμό με το δίλεπτο που οι "πράσινοι" έμειναν με 10 παίκτες και πίσω στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι πήραν μία δίκαια νίκη στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του "τριφυλλιού" που πρέπει να επανέλθει γρήγορα.

Όπως αναμενόταν μία τέτοια επικράτηση έπρεπε να πανηγυριστεί από τους παίκτες του Astera AKTOR, οι οποίοι μόλις πήγαν στα αποδυτήρια του έδωσαν και... κατάλαβε γνωρίζοντας πολύ καλά πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν μία τεράστια επιτυχία για εκείνους.