Το "μενού" των σημερινών (19/08) αθλητικών μεταδόσεων έχει αρκετή... δόση ποδοσφαίρου και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο σε Super League όσο και σε Premier League, La Liga και Serie A. Το Παναιτωλικός - Λαμία κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ αυτά που "κλέβουν" την παράσταση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι οι αγώνες των Τότεναμ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων.

Με στόχο το τρίποντο Παναιτωλικός και Λαμία

H πρεμιέρα της Super League επιφύλασσε συναρπαστικές αναμετρήσεις και... εκπλήξεις, δείχνοντας πως φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δύσκολο. ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους, ενώ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Αστέρα AKTOR στο ΟΑΚΑ. Λεβαδειακός και Athens Kallithea αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0), όπως και ο Άρης με τον Ατρόμητο (1-1).

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία. Οι Αγρινιώτες, οι οποίοι κατάφεραν να δείξουν καλό πρόσωπο στα περσινά playouts και να διατηρηθούν άνετα όπως αποδείχθηκε στην κατηγορία απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας, που ήταν και μία από τις... εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος, καθώς ήταν και η ομάδα που μπήκε με τους... μεγάλους στα playoffs. 

Οι δύο ομάδες ψάχνουν το τρίποντο για να ξεκινήσουν με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα, με τον Παναιτωλικό που ήταν αρκετά κινητικός στις μεταγραφές να έχει στο "τιμόνι" του τον Γιάννη Πετράκη και τη Λαμία να έχει περάσει πλέον σε νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Βόκολου και την πρόσληψη του Μαρίνου Σατσιά στην τεχνική ηγεσία.

Σούπερ ματς σε Premier League, La Liga και Serie A

Tα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον και η δράση τους συνεχίζεται... ακάθεκτη και σήμερα (19/08). Στην Premier League που οι βασικοί διεκδικητές έχουν ξεκινήσει με το... δεξί, η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου θέλει να ακολουθήσει τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στη Λέστερ στο "king Power Stadium".

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της La Liga, είδε την Μπαρτσελόνα να έχει πάρει ήδη τους τρεις πρώτους βαθμούς και τη Ρεάλ Μαδρίτης να "στραβοπατά" στην έδρα της Μαγιόρκα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ψάχνει το διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ σ' ένα πολύ "δυνατό" ματς.

Στη Serie A, δεσπόζει η πρεμιέρα της Γιουβέντους κόντρα στη νεοφώτιστη Κόμο, που έχει εντυπωσιάσει με τις μεταγραφικές της κινήσεις, ενώ υπάρχει κι άλλο παιχνίδι στο πρόγραμμα, αυτό της Λέτσε με την Αταλάντα.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

19:30 COSMOTE SPORT 3 HD Λέτσε – Αταλάντα Serie A ποδόσφαιρο

20:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 Σινσινάτι τένις

20:00 Novasports 1HD Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ LaLiga ποδόσφαιρο

21:45 COSMOTE SPORT 2 HD Γιουβέντους – Κόμο Serie A ποδόσφαιρο

22:00 Novasports Premier League Λέστερ – Τότεναμ Premier League ποδόσφαιρο

22:00 Novasports 6HD WTA 1000 Cincinnati Open Τένις γυναικών

22:15 COSMOTE SPORT 3 HD Εστρέλα – Φαμαλικάο Liga Portugal ποδόσφαιρο

22:30 Novasports 1HD Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης LaLiga ποδόσφαιρο