Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μεγάλες βλέψεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία θα τον βρει ως πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης! Οι στόχοι και τα όνειρα των "πράσινων" δεν έχουν... ταβάνι και στόχος του Εργκίν Αταμάν είναι να είναι όσο δυνατόν καλύτερα ενισχυμένη η ομάδα του για να πρωταγωνιστήσει. 

Το "τριφύλλι" μπορεί να ενισχύθηκε στην περιφέρεια με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, ωστόσο μια θέση που θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω είναι αυτή του σέντερ, με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν να είναι ο... εκλεκτός για το "5". Η πρόταση για να ντυθεί στα πράσινα βρίσκεται προ των πυλών!

Φουλάρει για τη μεταγραφή του Γιούρτσεβεν ο Παναθηναϊκός AKTOR

Η θέση του γκαρντ καλύφθηκε με την έλευση του Λορέντζο Μπράουν ωστόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στη θέση "5". Ο NBAer Ομέρ Γιούρτσεβεν είναι ο διακαής πόθος του Εργκίν Αταμάν κι αυτός που θέλει να πλαισιώσει τους  Ματίας ΛεσόρΚώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτερόβσκι. Πάντως το μέλλον του τελευταίου στο "τριφύλλι" μπορεί να επηρεαστεί σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Τούρκος σέντερ.

Άλλωστε, ο Γιούρτσεβεν είναι μια περίπτωση που μονοπωλεί εδώ και αρκετό διάστημα το ενδιαφέρον των "πράσινων", κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο Αταμάν που είχε δηλώσει πως: "Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αποχώρησε από το ΝΒΑ και βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες. Έχει προταθεί και σε εμάς. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη".

Πλέον, ο Παναθηναϊκός AKTOR βάζει... πλώρη για να κάνει δικό του τον 26χρονο σέντερ και ετοιμάζει επίσημη πρόταση προκειμένου να τον "ντύσει" στα πράσινα. Ο Γιούρτσεβεν αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον "μαγικό κόσμο" του NBA με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 4.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής σε 48 αναμετρήσεις. Σε τρεις σεζόν στο NBA, έχει κατά μέσο όρο 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά σε 113 συμμετοχές που έχει καταγαγράψει, ενώ στις 24 εξ' αυτών έχει ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα.

📼 Ömer Yurtseven '23-24 Mixtape 📼 | UTAH JAZZ