Ο Φώτης Ιωαννίδης πρωταγωνιστεί για τα... καλά στα ρεπορτάζ της A Bola και το όνομά του ήρθε να συνδεθεί για ακόμη μια φορά με τη Σπόρτινγκ! Είναι γνωστό ότι ο Έλληνας στράικερ αποτελεί διακαή πόθο των Πορτογάλων, όπως και η άρνηση του "τριφυλλιού" να τον πουλήσει. Παρ' όλα αυτά, η A Bola δείχνει να επιμένει στην είδηση ότι ο παίκτης ασκεί πίεση στον Παναθηναϊκό για να φύγει με μεταγραφή με προορισμό την Πορτογαλία και τα "λιοντάρια".

H A Bola επιμένει ότι ο Ιωαννίδης πιέζει τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή στη Σπόρτινγκ

Ένα νέο δημοσίευμα της A Βola ήρθε να... ταράξει τα νερά για τον Φώτη Ιωαννίδη! Πριν από λίγες μέρες με δημοσίευμά της είχε κάνει λόγο ότι ο Έλληνας φορ πιέζει τον Παναθηναϊκό για να πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ. Μάλιστα, από την πλευρά του ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ρούμπεν Αμορίμ, είχε δηλώσει ότι ο Ιωαννίδης είναι η πρώτη επιλογή για την ομάδα του, η οποία, όπως τόνισε, κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.


Αυτή τη φορά το νέο δημοσίευμα της A Bola επιμένει στην είδηση ότι ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ασκεί πίεση την οποία -όπως τονίζει- θα εντείνει προκειμένου να αποχωρήσει με μεταγραφή. Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι ο Ιωαννίδης θέλει να μετακομίσει στη Λισσαβώνα για να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ στο δημοσίευμα γράφεται επίσης πως "στη Σπόρτινγκ ελπίζουν ότι η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού".

Κι όλα αυτά σε μια κρίσιμη μεταγραφικά περίοδο, όπου οι Πορτογάλοι θέλουν να "κλείσουν" την υπόθεση του επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν. Τονίζεται ότι πέρα από τον Ιωαννίδη, που είναι ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος, τo plan b είναι ο 19χρονος Βραζιλιάνος Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα.