Στο... μικροσκόπιο του Φαμπρίτσιο Ρομάνο μπήκε ξανά ο Παναθηναϊκός! Παρά την κατηγορηματική διάψευση του "τριφυλλιού" ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Φακούντο Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως είχε αποκαλύψει σε πρώτο χρόνο ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο ίδιος επανήλθε ξανά και μάλιστα το πήγε ένα βήμα... παραπάνω, αποκαλύπτοντας ότι ο Ουρουγουανός εξτρέμ θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "πράσινους" μέσα στην εβδομάδα.

Επιμένει o Ρομάνο για τη μεταγραφή του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι. Η "πράσινη" ΠΑΕ θέλησε να... απαντήσει με διάψευση στο εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζοντας πως "δεν υπάρχει θέμα με τον Ουρουγουανό εξτρέμ".

Παρ' όλα αυτά, ο Ιταλός δημοσιογράφος που θεωρείται ειδήμων στην αποκάλυψη των μεταγραφών, επανήλθε με νέο δημοσίευμα, όπου και τονίζει ότι ο Ουρουγουανός εξτρέμ των "κόκκινων διαβόλων" βρίσκεται μια... ανάσα από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο  θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του μέσα στην εβδομάδα και θα ντυθεί και επίσημα στα πράσινα.

Μάλιστα, ο Ρομάνο εστίασε στο ότι καθοριστικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του έπαιξε ο προπονητής του "τριφυλλιού", Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε συνεργαστεί με τον Πελίστρι στην εθνική Ουρουγουάης.