Οι διεκδικήσεις παικτών καλά... κρατούν στην Euroleague! Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το "σοκ" με τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε που την αφήνει στα... κρύα του λουτρού για να μετακομίσει στο NBA και να φορέσει τη φανέλα των Σίξερς, βρήκε στο πρόσωπο του "killer" Ντέιβις Μπέρτανς τον "εκλεκτό" για τη τη θέση του φόργουορντ. Όμως δεν... παίζει μόνη της καθώς στο κόλπο για την απόκτηση του βρίσκεται και η Παρτίζαν!

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν θέλουν τη μεταγραφή του Μπέρτανς στην Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί ακόμα να... συνέλθει από την μετακόμιση του Γκερσόν Γιαμπουσέλε στο NBA για λογαριασμό των Σίξερς και το κενό που θα αφήσει με την αποχώρηση του στη θέση "4". Ο Γάλλος φόργουορντ που "έλαμψε" με τις εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ετοιμάζεται να επιστρέψει στον "μαγικό κόσμο" του μπάσκετ, κάτι που έσκασε σαν... βόμβα στις τάξεις της "Βασίλισσας".

Ένα από τα ονόματα που είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα των "μερέχνες" είναι αυτό του Ντέιβις Μπέρτανς ο οποίος έλευσε τη συνεργασία του με τους Σάρλοτ Χόρνετς και αναζητά την επόμενη μπασκετική του "στέγη". Ο Λετονός σουτέρ είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει αρκετά την Ρεάλ η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μαζί του για να επιτευχθεί το deal.

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και άλλοι επίδοξοι μνηστήρες για τον Μπέρτανς, με την Παρτίζαν να είναι επίσης μια ομάδα που ενδιαφέρεται για την αποκτηση του. Οι Σέρβοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Λετονό φόργουορντ, ενώ τα σερβικά ΜΜΕ έχουν ανάψει "φωτιές" για την ενδεχόμενη μεταγραφή του. Σε μια "μάχη" της Ρεάλ με την Παρτίζαν μένει να φανεί ποια θα είναι η μεγάλη κερδισμένη ή αν ο παίκτης επιλέξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.