Η Κροατία μετρά... αντίστροφα για το Nations League και τα παιχνίδια με την Πορτογαλία και την Πολωνία που είναι προγραμματισμένα για τις 5 και 8 Σεπτεμβρίου. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του στην οποία συμπεριέλαβε κανονικά τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, ενώ στα πλάνα του έχει και τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που βρίσκεται στη δεύτερη λίστα.

Nations League: "Μέσα" ο Κοτάρσκι στις κλήσεις της Κροτίας, στη δεύτερη λίστα ο Λιούμπισιτς

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με τις εμφναίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάτι που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων με αποκορύφωμα τη Τζένοα. Ο 24χρονος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στις κλήσεις του Ζλάτικο Ντάλιτς και είναι ανάμεσα στις τριες βασικές τερματοφυλάκων για τους αγώνες του Nations League κόντρα σε Πορτογαλία και Πολωνία.

Το... ελληνικό ενδιαφέρον όμως υπάρχει και για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να συμπεριλαμβάνεται στη δεύτερη λίστα και να καλείται σε περίπτωση τραυματισμού ή απουσίας κάποιων εκ των 24 συνολικά ποδοσφαιριστών που θα επιλέξει ο Ντάλιτς για τους πρώτες αγώνες.