Ο Παναθηναϊκός AKTOR στοχεύει στην ενίσχυση του στους σέντερ και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είναι ο "εκλεκτός" του Εργκίν Αταμάν για τη θέση "5". Μετά την αποκάλυψη ότι οι "πράσινοι" ετοιμάζουν να κάνουν πρόταση στον Τούρκο σέντερ ήρθαν νέες εξελίξεις για την περίπτωση του καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το "τριφύλλι" ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του. Παρ' όλα αυτα, ο παίκτης ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία πριν υπογράψει για να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει συμβόλαιο στο NBA.


Φήμες για προφοριή συμφωνία του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Γιούρτσεβεν

Ο Τούρκος σέντερ αποτελεί διακαή πόθο του Αταμάν και ο "εκλεκτός" που θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτερόβσκι. Βέβαια, προτεραιότητα του Γιούρτσεβεν φαίνεται πως είναι η παραμονή του στο NBA ωστόσο αν δεν βρει ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να ντυθεί και με τη... βούλα στα πράσινα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ο Τούρκος σέντερ μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Τζαζ με τη φανέλα των οποίων σε 48 ματς την περσινή σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 4.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής έχει μπει για τα... καλά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR και μένει να φανεί αν θα υπάρξει... happy end στο μεταξύ τους deal.