Συναρπαστικός θα είναι ο μήνας Σεπτέμβρης για τον Παναθηναϊκό AKTOR ο οποίος πέρα από το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο το οποίο θα κατακλυστεί από 35.000 φιλάθλους, οι "πράσινοι" θα συμμετάσχουν σε διεθνές φιλικό τουρνουά στη Λιουμπλιάνα με... άρωμα Euroleague μαζί με τις Αναντολού Εφές, Μπάγερν Μονάχου και Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα βρεθεί στη Σλοβενία για διεθνές φιλικό τουρνουά

Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα βρεθεί στη Λιουμπλιάνα για μοναδικές μπασκετικές... παραστάσεις σε διεθνές φιλικό τουρνουά στο οποίο θα βρεθούν και δυο "δυνάμεις" του ευρωπαϊκού μπάσκετ που... ανταμώνει στη Euroleague. Ο λόγος για την πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, Αναντολού Εφές, την Μάγερν Μονάχου και την Τσεντεβίτα Ολίμπια, αντίπαλος του Άρη τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Το "τριφύλλι" θα δώσει την πρώτη του αγωνιστική... γεύση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ με τη συμμετοχή του στο διεθνές φιλικό τουρνουά θα "ζεσταθεί" για το τουρνουά 'Παύλος Γιαννακόπουλος" που θα διεξαχθεί στις 20-21 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.