Οι δυο ομάδες που "κλείνουν" την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League, η Λαμία και ο Παναιτωλικός λίγο πριν την μεταξύ τους "μάχη" ανακοίνωσαν τα νέα τους αποκτήματα. Η ομάδα της Φθιώτιδας ενισχύθηκε με τον 22χρονο δεξιός μπακ, Βεντάντ Ραντόνια τον οποίο απέκτησε δανεικό από την ΑΕΚ, ενώ οι Αγρινιώτες που είναι αρκετά κινητικοί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό "παζάρι", ανακοίνωσαν τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, Αντρές Ρόα.

Super League: Από την ΑΕΚ στη... Λαμία δανεικός ο Ραντόνια

Ο Βεντάντ Ραντόνια αφού επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ έως το 2026 στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Λαμία με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του. Με την ομάδα της Φθιώτιδας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο.

Ο Βόσνιος δεξιός μπακ εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 και με την πρώτη ομάδα της "Ένωσης" έχει καταγράψει συνολικά 10 συμμετοχές (τρεις στο πρώταθλημα, επτά στο Κύπελλο) σκοράροντας 1 γκολ. Με την ΑΕΚ Β' έχει αγωνιστεί συνολικά σε 49 ματς με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ στη Super League 2.





Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Λαμίας:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (06/09/2001) Βόσνιο δεξί μπακ Vedad Radonja, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα της ΑΕΚ από το 2020 καταγράφοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στην ΑΕΚ Β, έχοντας 49 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".


Ο Παναιτωλικός ανακοίνωση τη μεταγραφή του Αντρές Ρόα

O Παναιτωλικός είναι αρκετά δραστήριος στο καλοκαιρινό μεταγραφικό "παζάρι" και έχει ήδη ενισχυθεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Όμως δεν... σταματά εκεί. Τέσσερις μέρες μετά την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ, Μιγκέλ Λουίς, συνέχισε την ενίσχυση του στην μεσοεπιθετική του γραμμή εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό Αντρές Ρόα που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Ρόα έχει πολλές παραστάσεις από το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Ουρακάν από την οποία αποχώρησε ως ελεύθερος στις αρχές Ιουλίου. Παράλληλα, είναι και δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

"Ο Αντρές Ρόα (Andrés Roa) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025. Γεννήθηκε στις 25.05.1993 στην Κολομβία και αγωνίστηκε σε Deportivo Cali, Uniautónoma, Union Magdalena, Huracán, Independiente, Argentinos Jrs., Al-Batin και τον τελευταίο χρόνο ξανά στην Huracán απ’ την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 20".