Μπορεί η Σάμροκ Ρόβερς να φροντίσει ώστε στην Ιρλανδία να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (29/8-22:00) για τα playoffs του Europa League, ωστόσο οι φίλοι του "δικεφάλου" μπορούν και επισήμως να... ανησυχούν για την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ: Χωρίς εμβέλεια στην Ελλάδα


Ο λόγος είναι πως ο ιρλανδικός σύλλογος βγήκε στο... αντάρτικο για το τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην Ιρλανδία και μάλιστα δεν έμεινε μόνο στην εξωτερίκευση της απογοήτευσής του, αλλά αποφάσισε να δώσει σε άλλη πλατφόρμα τα δικαιώματα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. 

Η LOl TV, όμως, δεν μεταδίδει σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο θεατής που θα αποπειραθεί να δει το παιχνίδι από εκεί, θα διαπιστώσει ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. 

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν λύση, σε μια περίπτωση παρεμφερή με εκείνη της Ίντερ ντ' Εσκάλδες με την ΑΕΚ στην Ανδόρρα, όταν η NOVA κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό λίγο πριν η κλεψύδρα αδειάσει οριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 22 Αυγούστου (20:30) στην Τούμπα.