Ένα μακρύ μήνυμα στα social media, γραμμένο στα γερμανικά, ήταν το τελευταίο ραβασάκι του Ιλκάι Γκουντογκάν προς την εθνική Γερμανίας. O 33χρονος μέσος ανακοίνωσε την αποχώρησή του και, έπειτα από 82 παιχνίδια και 19 γκολ, δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο. 

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε, με τη συμμετοχή στο Euro 2024, 13 χρόνια παρουσίας στην εθνική Ανδρών. Δυστυχώς για εκείνον, δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. 





Ιλκάι Γκουντογκάν: "Ψήνεται" η Σίτι

Ο Γκουντογκάν, πάντως, έχει ζητήματα σε ό,τι αφορά το εγγύς μέλλον του. Ο 33χρονος μέσος λείπει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και η Μάντσεστερ Σίτι τον θέλει πίσω. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει τρομερή επιθυμία να τον κρατήσει, παρ' ότι προπονητής της είναι ο Χάνσι Φλικ. Ο Γκουντογκάν, αναφέρει το ρεπορτάζ, πήγε στους ιθύνοντες τη Μπάρτσα και ζήτησε να φύγει. Το αίτημα μάλλον έγινε αποδεκτό. 

Ο εγκεφαλικός μεσοεπιθετικός, που με γκολ του χάρισε στη Σίτι το πρωτάθλημα του 2022, έχει υπογράψει συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2025.