Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων μπορεί να μην είναι πλούσιο σε ποσότητα, αλλά είναι δεδομένα σε ποιότητα. Ένα βήμα από το νέο League stage του Champions League βρίσκονται οι ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται στα πρώτα παιχνίδια των Playoffs της διοργάνωσης.

Συναρπαστικά τα πρώτα ζευγάρια των Playoffs του Champions League

Τα Playoffs του Champions League ξεκινούν με τον ΠΑΟΚ δυστυχώς να απουσιάζει από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση. Τα τρία πρώτα ζευγάρια είναι αρκετά αμφίρροπα, χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο φαβορί με τις αναμετρήσεις να αναμένονται συναρπαστικές.

Η Λιλ υποδέχεται τη Σλάβιας Πράγας (22:00), με τους Γάλλους να παίρνουν μία πολύ δύσκολη πρόκριση απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, ενώ από την άλλη οι Τσέχοι επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, δείχνοντας την ανωτερότητά τους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ανερχόμενη τα τελευταία χρόνια από τη Νορβηγία, Μπόντο Γκλιμτ, θα διεκδικήσει την είσοδο της στο League stage απέναντι στον πολύ πιο έμπειρο Ερυθρό Αστέρα που βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό και είναι αήττητος τη νέα σεζόν μέχρι στιγμής.

Τη δική τους ευκαιρία θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Καραμπάγκ που κοντράρονται στην Κροατία. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν απευθείας στα Playoffs, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν απίστευτη ανατροπή επικρατώντας στην παράταση με 2-7 (!) της Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

21:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Ουίνστον - Σάλεμ, Κυρίως Ταμπλό
22:00 COSMOTE SPORT 2 Λιλ - Σλάβια Πράγας Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 3 Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 7 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Καραμπάγκ Playoffs Champions League
23:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Ουίνστον - Σάλεμ, Κυρίως Ταμπλό