Οι φίλοι της Λέστερ μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους σχετικά ικανοποιημένοι μετά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους στην Premier League, 1-1 απέναντι στην Τότεναμ, από την επιστροφή της στην Championship, και ειδικά από τη στιγμή που ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ είναι καλά. 

Ο Ουρουγουανός, που το καλοκαίρι φέρεται να προέβη σε ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπο του Χιου-Μιν Σον, ο οποίος εν τέλει, με βάση την πληροφορία, τον συγχώρησε, είχε μια πολύ άσχημη πτώση με το κεφάλι στο τερέν του "King Power", με τους παίκτες της Τότεναμ να δείχνουν σοκαρισμένοι και τον κόσμο στην κερκίδα να τελεί σε βαθιά σιωπή. 

Τον Μπεντανκούρ πήρε φορείο περίπου λεπτά μετά την πτώση του, δηλαδή στο 77', με τον κόσμο να χειροκροτεί. Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση ότι για λίγα λεπτά έχασε τις αισθήσεις του. Πάντως, το ρεπορτάζ του Sky Sports ήθελε τον Αργεντινό να μιλάει με ανθρώπους από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ στα αποδυτήρια. 

Λέστερ-Τότεναμ: Ποιος άλλος, η "χρυσή αλεπού"

Η Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 29' με τον Πέδρο Πόρο, ύστερα από τη μεταβίβαση του Τζέιμς Μάντισον. Η Λέστερ βρήκε την ισοφάριση στο 57'. Η αλεπού όλων των αλεπούδων, η "χρυσή αλεπού", ο σπουδαίος Τζέιμι Βάρντι, έβαλε το γκολ που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Μπεντανκούρ, ο Άγγλος επιθετικός σάρκασε τους οπαδούς της Τότεναμ, δείχνοντας με το δάχτυλό του ότι ακόμα και... εκείνος έχει κερδίσει την Premier League, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν γευτεί ποτέ αυτήν τη χαρά.