Με περιθώριο λάθους σημαντικό, όσο, τέλος πάντων, θα σκεφτόταν κάποιος ότι υπάρχει σε ένα δημοσίευμα που θέλει παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μετοικεί στον Παναθηναϊκό... Με διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Και πάλι, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι μια... ανάσα από το να δικαιωθεί και να κάνει τον κόσμο ακόμα πιο δύσπιστο απέναντι στην ειλικρίνεια των ανακοινώσεων. 

Παναθηναϊκός: Συνάντηση με Αλόνσο

Ο Φακούντο Πελίστρι είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα -και, το κυριότερο, θέλει να τα φορέσει. Υπό την αιγίδα του προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο, που τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική Ουρουγουάης, στην οποία και έχει καθιερωθεί, με 26 συμμετοχές την τελευταία διετία, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα Copa America. Ο ποδοσφαιριστής που απέκτησε έφηβο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Πενιαρόλ και τον έστειλε, ύστερα από τη σεζόν 2020-21, δανεικό στην Αλαβές δύο χρονιές και τη Γρανάδα, έπαιξε σημαντικό ρόλο για να είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση η μετακίνησή του. 




Η Γιουνάιτεντ δεν ζητούσε λίγα, οκτώ εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Η τιμή δεν μπορεί να έπεσε αισθητά με τις διαπραγματεύσεις, οπότε θα βάλουν γερά το χέρι στα ταμεία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Δημοσίευμα, μάλιστα, θέλει τον 22χρονο Ουρουγουανό δεξιό μεσοεπιθετικό, άμα τη επισφραγίσει της μεταγραφής, να παίρνει το αεροπλάνο και να φτάνει στας Αθήνας. Εκεί πρόκειται να ακολουθήσει το πρωτόκολλο: πρώτα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Είναι μία μεταγραφή που και οι ίδιοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν πιστεύουν. Αν δεν δουν την ανακοίνωση, δεν θα τους φτάνει ούτε η άφιξη του Πελίστρι στην Αθήνα.