Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο γρήγορα στη σεζόν έφερε όπως αναμενόταν αρκετές αναταράξεις στην ομάδα. Η διοίκηση του συλλόγου δε πρόκειται να τα παρατήσει όμως και θα κάνει τις μεταγραφές που χρειάζονται για να επανέλθει στην κορυφή, με τον Έντσο Ντίας να είναι ενδιαφέρουσα επιλογή.

Ενδιαφέρεται για τη μεταγραφή του Έντσο Ντίας η ΑΕΚ

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της ΑΕΚ δεν περίμενε πως η ομάδα του θα αποκλειστεί από τη Νόα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Πόσο μάλλον όταν έβλεπε πως γίνοντα σπουδαίες μεταγραφές με αρκετά χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι παίκτες δε πρόλαβαν να δεθούν μεταξύ τους και τα λάθη κυρίως του Θωμά Στρακόσα στέρησαν από την "Ένωση" την ευκαιρία της εισόδου αρχικά στο League stage του Conference και στη συνέχεια ίσως μία πολύ καλής πορείας στη διοργάνωση.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει μάθει να μη τα παρατάει και συνεχίζει να ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα τον οδηγήσουν ξανά στη κορυφή της Super League μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ένας από εκείνους που ενδιαφέρει τον Αργεντίνο τεχνικό είναι ο Έντσο Ντίας.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα, η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχατρο της το αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ που... έπαιξε στο παρελθόν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τους "πράσινους" να καταλήγουν τελικά στην περίπτωση του Φίλιπ Μαξ.



Η ομάδα της Αργεντινής μοιάζει θετική στα παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με μεταγραφή, ενώ η "Ένωση" φέρεται να ενδιαφέρεται για δανεισμό, τοποθετώντας και μία οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με το συμβόλαιο του Ντίας να λήγει το Δεκέμβριο του 2026.